Kajsa Blomberg

Kajsa Blomberg behartigt zakelijke belangen van illustratoren, auteurs, artiesten, animatoren en andere creatieve talenten. De combinatie van een juridische achtergrond en ruime commerciële ervaring in de media- en entertainment industrie maakt Kajsa tot een waardevolle partner om creatief talent breed neer te zetten in de markt. Na een internationale carrière bij Universal Music in Londen is zij sinds 2006 werkzaam als zelfstandig agent.

Kajsa heeft een groot netwerk in de culturele sector, de media, entertainment en de boekenbranche. Met haar verrassende invalshoeken en originele ideeën ziet zij continu nieuwe kansen om talent op een positieve en zakelijk winstgevende manier uit te bouwen. Haar aanpak is bovendien 'no-nonsense', helder en positief. Kajsa denkt verbindend, buiten de gevestigde paden en vanuit haar hart.

"Van jongs af aan ben ik altijd dol geweest op mensen die iets unieks kunnen creëren, die iets vanuit het hart maken, of het nu muziek is of een kunstwerk. Ik ben zo dankbaar dat ik mijn passie voor makers en hun werk tot mijn dagelijkse werk heb kunnen maken. Zo kunnen zij zich focussen op wat zij als geen ander kunnen."

where focus goes, energy flows

In 2022 richtte ze Blomberg Gallery op, met haar zus Birgit Blomberg. Deze online-fotogalerie is gewijd aan het werk van hun grootvader Rolf Blomberg. Via www.blomberggallery.com en instagram delen ze de zwart-wit foto’s van Rolf Blomberg, een Zweedse documentairemaker, schrijver en fotograaf (1912-1996). Zijn oeuvre bestaat uit 35.000 foto’s, genomen met een Hasselsblad-camera.